Testa på surfski?

Trots att vi inte har enorma vågor i Sverige så är det ganska roligt att paddla surfski. Det går att göra det för träningens skull, alternativt för adrenalinets skull när du får en riktigt härlig surf på en våg. Hösten brukar ju bjuda på blåsigt väder och då är det dags att ge sig ut.

Är du sugen att testa på surfski? Kom då förbi Fiskebäcks badstrand nu på lördag 13 september och prova på. Det kommer att vara flertalet återförsäljare där med många olika typer av surfski. Allt för att testas och klämmas på. Mer information hittar du här!

Själv var det på en sådan här träff som jag övertygades om att köpa en surfski och efter att ha testat olika varianter på stranden så hittade jag rätt surfski för mig. Det som avgjorde valet var att jag satt väldigt tryggt i den även om jag var precis i svallvågorna från en större motorbåt som cirklade runt för att skapa vågor. Det blev då en Carbonology Zest som är en instegsmodell. Nu har det kommit en ny variant av Zest som du kan läsa mer om här. Denna är inte längre lika mycket instegsmodell, men troligtvis riktigt fin att paddla ändå!