En lyckad prova-på-dag

I lördags var det dags för en mycket lyckad prova-på-dag med surfski i Fiskebäck. Det var många återförsäljare på plats och sakta men säkert fylldes det på med besökare. Det är kul att det är en organiserad träff då det känns som att surfski har potentialen att fortsätta att växa. Många upptäcker denna paddling och inser att det är kul även om vi inte har monstervågor till vardags.

IMG_0376

IMG_0377

Själv provpaddlade jag olika modeller, men insåg att jag för dagen trivdes bäst i min black pearl som jag paddlade till stranden. Och det var olika förundrade blickar som mötte kajaken när jag landade. Omedelbart undrade en paddlare om han fick provpaddla den och leendet som befann sig på hans mun när han kom tillbaka till stranden i kajaken var värt mycket.

IMG_0373

På väg tillbaka dit jag parkerat bilen skulle jag rolla men en väldigt efterhängsen förkylning som satt sig på bihålorna gjorde att det inte längre var lockande att rolla (även om saltvattnet säkerligen gjort nytta) utan det blev en torr paddling för en gångs skull.