Inspiration i höstmörkret

Då var det fredag igen, och regnet har tagit över Göteborg. Gråa moln så långt man ser. Många passar på att bege sig ut och paddla surfski nu när höststormarna har kommit på allvar. Andra stannar kvar hemma. Oavsett vilket är det alltid skönt att bli lite inspirerad och få nya uppslag på resor som kan eller skall genomföras.

d8c9d05ec6e86d5bbad7a2f88a1701d0

Expeditionsresor håller sin årliga inspirationskväll i Göteborg 12 november. Jag var på en sådan för något år sedan och gick därifrån med massa resekataloger över Island och andra spännande områden. Helt klart är deras resor något som jag någon gång hoppas att kunna uppleva. Jag skall bara lösa tiden och plånboken tills dess. Men innan dess så kan jag varmt rekommendera er att besöka kvällen. Det är gratis entré men kräver en förhandsregistrering via deras hemsida.

Ola Skinnarmo och Robin Trygg är några av talarna som håller föredrag. När Ola pratar lär man sig allt som oftast något nytt. Och Robin är ju den yngste svensken som bestigit Mount Everest. Det blir helt klart intressant.