Vinterprojekt

Vad har ni för vinterprojekt med paddlingen? Själv har jag följande:

– se till att få gjort klart min grönlandspaddel. Den har stått halvfärdig (konturutsågad, hyvlad, och näst intill färdig för ett fin sandpapprande) en lång tid nu. Det som saknas är tid och inspiration att få den färdig. Men nu när det börjar bli riktigt mörkt på kvällarna så hoppas jag kunna lösa någon kväll i garaget så att den äntligen blir färdig.

– jag har även tänkt att ge min black pearl lite omvårdnad och kärlek genom att täta luckorna. Efter lite testande i somras upptäckte jag att det var luckfästena som gör att det läcker in vatten. Planen är att skruva av dem, slipa lite jämnt, lägga på sikaflex eller liknande och skruva fast dem igen. Förhoppningsvis skall det lösa problemet.

– träna upp mina bålmuskler för att få till en ännu bättre paddelteknik nästa år. Genom löpning och military fitness hoppas jag att komma i form. Eventuellt hade det varit bra att få in lite yoga också, men där tror jag att tiden sätter stopp tyvärr.

– jobba in min handroll. Ja, jag har tänkt att rolla i vinter. Dels i havet men sedan även på bassängträningar som anordnas lite då och då vis paddelklubben som jag är med i. Det är bra tillfällen att få nöta in teknik i varmt och behagligt vatten (om än klorerat sådant).

– sedan skall även tuiliqen hårdtestas i kallt vatten. Jag är fortfarande lite fundersam på om jag skall ha torrdräkt under den eller o. Jag skall ta på mig neoprenebyxor och tjock tröja. Får prova mig fram helt enkelt.

Vad föreslår ni mer som projekt under vintersäsongen?